Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://seydamollabahri.meb.k12.tr
Adres : KIRKLAR MAH. SEYDA MOLLA BAHRİ BULVARI SUBAY LOJMANLARI BİTİŞİĞİ NO/21 ELAZIĞ / MERKEZ
VİZYON : Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, İnsana, Topluma ve Doğaya Saygılı Bireyler Olarak Hayata Hazırlamaktır..
MİSYON : Öğrenci yaşantılarını ön plâna çıkararak geçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli : Tek Öğretim
Saatler : 8.00-14.20 ##### 8.00-15.10 (Çarşamba Günü)
Servis :
Ulaşım : Doğukente Giden Otobüs veya Minibüslerle Çok Kısa Zamanda Ulaşabilirsiniz. Okulumuz Elazığ Merkezdedir.
Yerleşim Yeri : KIRKLAR MAHALLESİ SEYDA MOLLA BAHRİ BULVARI SUBAY LOJMANLARI BİTİŞİĞİ ELAZIĞ / MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :